Bejelentkezés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználói név
Jelszó
Remember Me
Prémium cégértékelés
Nemzetközi standardok alapján

Professzionális, független cégértékeléseink nemzetközi standardok alapján (diszkontál cash-flow, szorzószámos és eszközalapú) két nyelven (angol és magyar) készülnek. A vállalkozás pénzügyi, vagyoni helyzetét, jövedelmezőségét és a jövőbeli lehetőségeit, illetve az iparági trendeket és a makrogazdasági körülményeket beépítve a cégérték számításába, a levezetési célja a Társaság valós piaci értékének meghatározása.

Cégeladás, tőkebevonás, menedzsment-kivásárlás, üzletrész értékesítés, jogvita vagy akár cégvásárlás esetén, kiemelkedő fontosságú, adott vállalat értékének meghatározása, illetve elengedhetetlen az érték független, professzionális cégértékeléssel történő alátámasztása, megvédése.

Prémium cégértékeléseinket 2-4 hetes határidővel vállaljuk, az értékelendő vállalkozás méretére való tekintettel. Díjazás a komplexitás függvénye. Az űrlap kitöltésével kérje személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS

Adószám:*
Név:*
Email:*
Tel:*
Captcha:*

Copyright © 2017. M&A World Support Center - Hofmann Ltd.                  www.covidmenedzsment.hu                    info@covidmenedzsment.hu                   Általános & Adatvédelmi Szabályzat