Bejelentkezés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználói név
Jelszó
Remember Me
Interim menedzsment
Terület és iparág specifikus vezetők

Az interim menedzsment során egy meghatározott időszakra egy külső, ún. átmeneti vezető vállalja meghatározott időre és körülmények között – menedzsment képességeinek és tudásának átadását és bevetését annak érdekében, hogy a vállalat egy adott krízis helyzetet megoldjon, vagy egy stratégiai célt elérjen.

Az interim menedzserek közép- és felsővezetők, professzionális szakemberek, adott területek specialistái, megbízásaik határozott időre, határozott feladatra szólnak. Az interim menedzser nem törekszik arra, hogy állandó munkaszerződést kapjon a Megbízótól, a szerződés eredményes teljesítése után távozik a vállalkozástól. Az interim menedzsment hozzáadott értéke a gyorsaság, professzionalizmus és hatékonyság.  

Interim menedzsment csapatunk összehangolt működésre és gyors reakcióra képes. Szakértőinket a feladat ismeretében jelöljük ki. Kérjen ajánlatot!

AJÁNLATKÉRÉS

Adószám:*
Név:*
Email:*
Captcha:*

Copyright © 2017. M&A World Support Center - Hofmann Ltd.                  www.covidmenedzsment.hu                    info@covidmenedzsment.hu                   Általános & Adatvédelmi Szabályzat