Bejelentkezés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználói név
Jelszó
Remember Me
Vállalkozás fejlesztés
Hatékonyság- és eredményesség-növelés

A paradigmaváltás hosszútávon elengedhetetlen. A gazdasági életben egyre nagyobb nyomás nehezedik a vállalatokra, hiszen folyamatosan növekvő eredmények elérésére törekszenek, minél hatékonyabb, költség-kímélőbb megoldások alkalmazása mellett. A vállalkozások fejlesztése, a változási folyamatok kezelése komplex képességeket igényelnek.

Szakértőink olyan multidiszciplináris szakértelemmel rendelkeznek, akik vállalatok számára nyújtanak megoldásokat a hosszú távú, fenntartható működéshez, kimagasló eredmények eléréséhez.

AJÁNLATKÉRÉS
vállalkozás fejlesztés

A vállalkozásfejlesztés = innováció

Minden vállalatnak szüksége van innovációra, változtatásra, fejlődésre, különben lemarad, piaci részesedése csökkenhet. Ezt vagy a konkurencia kényszeríti ki, vagy a korábbiakhoz képest szerényebb eredmények. Előfordulhat a változtatás szükségességének felismerése, vagy a gyors növekedés, vagyis az a tézis, hogy a mennyiségi fejlődés maga után vonja a minőségi fejlődés szükségességét. Ilyenkor célszerű áttekinteni tudatosan a vállalkozás működését, megvizsgálni, hol lehetne a korábbiakhoz képest hatékonyabban, szervezettebben, magasabb színvonalon tovább működtetni a szervezetet, a tevékenységeket. Küldetésünk, hogy ügyfeleink minél sikeresebbek legyenek szervezeti értékteremtési képességük fejlesztésében, megújításában. Tipikus megbízóink változásban lévő cégek felsővezetői, tulajdonosai, akikkel közösen azon dolgozunk, hogy üzleti kihívásaikra fenntartható eredményeket biztosító megoldásokat találjunk. Vezetői kihívások, melyekkel gyakran dolgozunk:

  • Üzleti eredményesség fenntartása szűkülő piacokon
  • Meglévő ügyfelek megtartása, ügyfélközpontú, ügyfélérték alapú működés kialakítása
  • Új piacokra / inkumbensek piacaira való belépés
  • Vezető / tulajdonosváltások kezelése
  • Kapacitás és kompetencia hiány kezelése üzletfejlesztési és projektmenedzsment területeken

Fejlesztői csapatunk olyan komplex szolgáltatást nyújt, amely végigkíséri az üzletfejlesztés teljes folyamatát, a lehetőségek feltárásától a stratégia- és projekttervezésen keresztül a megvalósításig.

Copyright © 2017. M&A World Support Center - Hofmann Ltd.                  www.covidmenedzsment.hu                    info@covidmenedzsment.hu                   Általános & Adatvédelmi Szabályzat